Over ons

Wie zijn wij

ISO Group is als familiebedrijf in 2002 gestart met het ontwikkelen en leveren van machines voor de bedekte tuinbouw.
Onze specialisten hebben technische hoogwaardige kennis die zij inzetten om de moeilijkste processen te automatiseren, in samenwerking met klanten. Wij gaan voor lange termijnrelaties met klanten door te blijven ontwikkelen van slim uitgedachte machines en het bieden van excellente service.

Wat doen wij

ISO Group is leverancier van industriële machines voor de bedekte tuinbouw in steeds meer landen. We hebben verschillende producten ontwikkeld voor arbeidsintensieve taken in de tuinbouw die u kunt vinden bij 'producten'. Als het product voor uw vraag er niet bij staat, neem dan vrijblijvend contact op om te verkennen of we een oplossing voor u kunnen ontwikkelen. Want zo werken we bij ISO Group: We ontwikkelen altijd in samenwerking met onze klanten. In samenwerking hebben we zo indrukwekkende machines ontwikkeld, zoals voor het enten en het steksteken. Naar volle tevredenheid van onze klanten. Daar zijn we met z'n allen enorm trots op.

Hoe denken wij

ISO Group benadert vraagstukken net even anders dan anderen. Bij ons staat de klant centraal. Zijn productieproces is leidend voor automatiseringsoplossingen. Dat verbinden we met onze kennis van industriële oplossingen. Zo hebben we effectieve machines ontwikkeld met robottechnologie die minder ruimte innemen, schaalbaar zijn en lagere onderhoudskosten kennen.

Onze ambitie

Onze ambitie is om een toonaangevend bedrijf te zijn dat in samenwerking met klanten innovatieve producten ontwikkelt en levert aan de wereldwijde markt. Wij willen onze klanten helpen om beter te worden in waar ze al goed in zijn door onze kennis en ervaring in te zetten.

Werken en leren bij ISO Group

Openstaande vacatures >>>

Als u geïnteresseerd bent in een baan bij ISO Group kunt u altijd open solliciteren door uw motivatie en uw CV in te sturen naar info@iso-group.nl.

Stage of afstuderen bij ISO Group

Ben je op zoek naar een stage-opdracht of wil je gaan afstuderen en ben je gemotiveerd er het maximale uit te halen en heb je affiniteit met tuinbouw dan komen we graag in contact met jou. ISO Group is een dynamisch en innovatief kleinbedrijf waar volop ontwikkeld wordt aan nieuwe technologische oplossingen voor in de tuinbouwsector. Bij ISO Group krijg je veel ruimte en eigen verantwoordelijkheid om te leren en werk je samen met zeer ervaren collega's. Wij zijn op zoek naar technici zoals werktuigbouwkundigen en industrieel ontwerpers als commerciëlen zoals marketeers en (technische) bedrijfskundigen. informeer voor de mogelijkheden voor jou via

info@iso-group.nl.